Asfaltiran dio Ulice Svetozara Ćorovića

Ulica Svetozara Ćorovića u Bijeljini dobila je novi asfalt na dionici od oko 600 metara, dok će drugi dio ulice biti asfaltriran nakon završetka radova izgradnje kanalizacije.

Asfaltiran dio Ulice Svetozara Ćorovića

Ova investicija koštala je oko 60.000 konvertibilnih maraka, a sredstva su obezbijeđena zahvaljujući kreditu od Svjetske banke, dok je jedan dio izdvojen iz gradskog budžeta.

- Ovo je bila jedna od najoštećenijih ulica u Gradu, s obzirom na to da je izgrađena 70-ih godina, a znatno su je oštetile i poplave 2014. godine, te smo odlučili da asfaltiramo bar ovaj dio koji neće ugrožavati radovi na izgradnji kanalizacije - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Tomica Stojanović naveo je da je Ulica Svetozara Ćorovića veoma tranzitna, te da je rekontrukcija bila neophodna.

- Veliki broj rupa otežavao je saobraćaj vozilima, a za pješake je bilo izuzetno teško kada je kiša, jer bi veći dio ulice zbog padavina tada bio pretvaran u bare. Rekonstrukcijom dijela ove ulice biće znatno olakšan saobraćaj, a izgradnjom kanalizacije ovaj dio Grada dobiće kompletnu i obnovljenu infrastrukturu - naveo je Stojanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA