Naši dani

Dani komedije

CZK Semberija
CZK Semberija

  • Patrijarha Pavla 1
    Tel: 055/204-202 055/490-307
    Fax:055/209-934
    http://www.semberija.com
Bijeljina, Naši dani CZK Semberija

U okviru ovogodišnjeg Festivala "Dani komedije" pozorišna predstava "Naši dani" u izvođenju Narodnog pozorišta Republike Srpske biće održana u novom terminu, u srijedu 02. decembra 2020. godine sa početkom u 20:00 časova u velikoj sali Centra za kulturu "Semberija".

Kupljene ulaznice važe i za novi termin.

Tekst: Željko Stjepanović

Režija: Jug Radivojević

Igraju: Miljka Brđanin, Danilo Kerkez, Nataša Perić, Goran Jokić, Vedrana Mačković, LJubiša Savanović, Bojan Kolopić, Rok Radiša, Radenka Ševa, Željko Erkić, Ognjen Kopuz, Dragoslav Medojević, Vladimir Đorđević, Maja Vujanović, Nikola Erceg.

Cijena ulaznice: 15 KM

Predstava "Naši dani" od kako je na repertoaru Narodnog pozorišta RS uživa najveću popularnost među publikom, a posjetioci svoje ulaznice rezervišu čak i do dvije sedmice unaprijed.

Predstava je rađena po tekstu Željka Stjepanovića, a režiju potpisuje Jug Radivojević.

"Kada sam pisao ovaj tekst nisam ni slutio da će „Naši dani" biti toliko popularni. Bavio sam se temom i problemom koji mene „dira", ali ispostavilo se da „dira" i mnoge druge ljude oko mene. Očigledno je pogođena tema koja zanima publiku, a to je uvijek interesantno od Nušića, pa do danas. To je odnos vlasti prema određenim problemima i način ponašanja običnog čovjeka u datim okolnostima. Mislim da se sve to nekako spojilo. Ovo je savremena tema, a takve teme uvijek imaju dobar rejting. Zato i insistiramo da se njeguju domaći pisci koji se bave savremenim, domaćim temama, a ne da uvozimo nečije tuđe probleme i bavimo se njima" ističe Stjepanović.

 

 

Najave događaja

  • 07:00

    5°C
  • 10:00

    7°C
  • 13:00

    11°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI