• Počeli "Dani meda Semberije"

  Počeli "Dani meda Semberije"

  Pod motom "Budite zdravi - jedite med", u Bijeljini su počeli "Dani meda Semberije", tradicionalna manifestacija koja je okupila pčelare iz Semberije, Dervente, sa Ozrena i Romanije.

 • Najbolji plasman na otvorenom prvenstvu BiH

  Najbolji plasman na otvorenom prvenstvu BiH

  Ronilački klub /RK/ "Nautilus" iz Bijeljine osvojio je treće mjesto u ukupnom plasmanu i najbolji plasman od ekipa iz BiH na prvom otvorenom prvenstvu BiH u brzinskim disciplinama i plivanju...

 • Drinska regata uspešno završena

  Drinska regata uspešno završena

  Više od 1.200 učesnika i preko 150 plovila učestvovalo je danas na manifestaciji "Drinska regata 2011" u Bijeljini, koja se petu godinu za redom održava u okviru Pantelinskih svečanosti.

 • Festival ispunio očekivanja

  Festival ispunio očekivanja

  Nastupom bendova Kanda, Kodža i Nebojša, MVP, Negativ i Letu štuke, sinoć je u Bijeljini pred brojnim posjetiocima iz BiH i regiona nastavljen prvi "Fabrika samer festival".

 • Počeo Fabrika Summer Festival

  Počeo Fabrika Summer Festival

  U Bijeljini je sinoć nastupom grupe "Vatreni poljubac" počeo prvi "Fabrika samer festival", na kome će do 8. avgusta učestvovati poznati bendovi iz BiH i zemalja okruženja.

 • Biblioteci poklonio 300 knjiga

  Biblioteci poklonio 300 knjiga

  Lazar Manojlović iz Bijeljine poklonio je bijeljinskoj biblioteci "Filip Višnjić" 300 knjiga, a neke od njih su izdanja iz 19. vijeka.

 • Otvorena izložba

  Otvorena izložba ''Bijeljinski likovni salon''

  Izložba "Bijeljinski likovni salon", čiju postavku čine umjetnički radovi 15 autora iz ovog grada, otvorena je u okviru pantelinskih svečanosti.

 • Lutkarska radionica za djecu

  Lutkarska radionica za djecu

  U bijeljinskoj Biblioteci "Filip Višnjić" u toku je lutkarska radionica na kojoj djeca svakog utorka i četvrtka imaju priliku da kreativnim stvaralaštvom prave lutke, a na taj način i kvalitetno...

 • Uspješna druga faza proizvodnje u “Savi Semberiji”

  Uspješna druga faza proizvodnje u “Savi Semberiji”

  Vlasnik bijeljinske Prehrambene industrije “Sava Semberija” Milorad Krstić rekao je da se ovaj proizvodni gigant nalazi u uspješnom dijelu druge faze proizvodnje, posebno nakon dobijanja...

 • Iz Janje skelom u Srbiju

  Iz Janje skelom u Srbiju

  U bijeljinskoj Mjesnoj zajednici Janja u toku su aktivnosti na nabavci skele koja će saobraćati preko Drine, nakon što su dobijene neophodne dozvole nadležnih u Srbiji i BiH za uspostavljanje...