Sahranjen otac Save Miloševića

Steva Milošević (58), otac fudbalera Save, koga je u petak uveče ubio otac Savo (83), sahranjen je danas oko 14.30 sati na seoskom groblju u mestu Ruhotina u blizini Bijeljine. Poslednju počast odalo oko 700 ljudi.

Sahranjen otac Save Miloševića

Na sahrani su, pored rodbine, bili i brojni fudbaleri, sportisti, funkcioner, ličnost sa estrade. - Velika tragedija. Sportska javnost se saoseća sa porodicom Milošević - rekao je Dragan Mićić, bivši fudbaler Crvene zvezde, jedini od poznatih ličnosti koji je želeo da pričao sa novinarima.

Zbog sahrane policija Republike Srpske je blokirala magistralni put Bijeljina - Loznica, a brojnim novinarskim ekipama je bilo onemogućeno fotografisanje i prilaz groblju i porodičnoj kući Miloševića.

Pored Mićića na groblju su bili i fudbalski trener Ljubiša Tumbaković, nekadašnji saigrači Save Miloševića iz Partizana: Dragan Ćirić, Zoran Mirković, Ivan Tomić...

Steva Milošević je ubijen ispred porodične kuće u bijeljinskom selu Jahovac. Njega je hicima iz puške, posle svađe oko nerešenih imovinskih pitanja, ubio otac Sava (83). Osumničeni je u pritvoru i državni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini je pokrenula istragu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA