Velika akcija policije, uhapšeno 10 osoba

Deset osoba uhapšeno je u velikoj policijskoj akciji ”Roleks” usmjerenoj na procesuiranje više osoba osumnjičenih za organizovani kriminal i međunarodnu trgovinu drogom.

Velika akcija policije, uhapšeno 10 osoba
FOTO: Glas Srpske

Akciju sprovodi MUP Republike Srpske na osnovu razmjene informacija sa Evropolom. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

”Akcija se sprovodi u cilju procesuiranja većeg broja lica koja su zajedničkim djelovanjem u periodu od kraja 2019. do poetka 2021. godine, djelujući kao organizovana kriminalna grupa, neovlašćeno prometovali opojnom drogom na teritoriji BiH, Crne Gore i drugih zemalja regiona Zapadnog Balkana”, saopštio je MUP Srpske.

Dodaju da su po naredbi nadležnih sudova u toku pretresi stambenih i poslovnih objekata, kao i prevoznih sredstava na 24 lokacije u Banjaluci, Foči, Bileći, Laktašima, Drvaru i Kantonu Sarajevo.

”U dosadašnjim aktivnosti na širem podruju BiH uhapšeno je deset osoba nad kojima se se sprovodi kriminalistička obrada”, navode u MUP-u Srpske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Akciju ”Roleks” sprovodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet uz podršku policijskih službenika Jedinice Žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice, te policijskih uprava Banjaluka, Trebinje i Foča, u saradnji sa Agencijom za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i MUP-om Livanjskog Kantona, piše ATV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

26°

Oblačno
 • 20:00

  Kiša
  24°C
 • 23:00

  Kiša
  23°C
 • 02:00

  Kiša
  20°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

26 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

322 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 24. Jun 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI