Načelnik Perić nagradio nastavnicu Nadu Mikanović: KARIJERA LJUBAVLJU ISPISANA

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić darovao je danas novčanim poklonom nastavnicu srpskog jezika i književnosti Nadu Mikanović koja nakon više od četiri decenije rada odlazi u penziju.

Načelnik Perić nagradio nastavnicu Nadu Mikanović: KARIJERA LJUBAVLJU ISPISANA

Mikanovićevu, koja u zasluženu penziju odlazi iz ugljevičke Osnovne škole “Aleksa Šantić” prati bogata karijera, mnogobrojne međunarode, republičke, regionalne i opštinske nagrade koje je osvajala spremajući svoje učenike na razna takmičenja iz srpskog jezika i književnosti. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske uručilo je nastavnici Nadi Mikanović Svetosavsku povelju za postignute izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja djece i učenika te doprinosu kvalitetnijem vaspitanju i obrazovanju u Republici Srpskoj na  svečanoj manifestaciji “Naši učitelji” 26. januara ove godine.

Nastavnica Nada istakla je da je počastvovana današnjim prijemom kod načelnika Ugljevika i naglasila da je zahvalna što je njen rad prepoznat i na ovaj način.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Svetosavska povelja je kruna mog višedecenijskog rada u školi sa učenicima. Generacije koje su završile školovanje su svjedok vremena. Mnogi od njih su završili fakultete i danas su uspješni ljudi-rekla je Mikanovićeva.

Ona je poručila mladima da maksimalno iskoriste svoje potencijale i da ih ulože u znanje jer će na kraju se sve to vratiti pozitivno.

Načelnik Perić istakao je da opština Ugljevik izražava veliku zahvalnost nastavnici Nadi Mikanović za sve što je činila dugi niz godina iz oblasti vaspitanja i obrazovanja djece na području ove podmajevičke opštine.

-Nada je izuzetan pedagog, izuzetan prosvjetni radnik koja je sa generacijama učenika osvajala brojne nagrade iz predmeta koje je predavala a to je naš srpski jezik koga treba da njegujemo i čuvamo i kroz buduće vrijeme koje je pred nama-rekao je Perić.

On je najavio da će na ovakav način opština Ugljevik se odužiti za dobar rad svim prosvjetnim radnicima za koje je rekao da je važno da uvijek imaju posebno mjesto u društvu.

-Važno je da svi mi damo veći značaj prosvjetnim radnicima jer od toga kako vaspitavamo i obrazujemo našu djecu zavisi i naša sadašnjost i budućnost-rekao je Perić.

Prijemu su prisustvovali zamjenik načelnika Vanja Zekić, načelnica opštinskog Odjeljenja za finansije Ruža Jović i načelnica Odjeljenja za društvene djelatnosti opštine Ugljevik Verica Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

30°

Oblačno
 • 20:00

  Kiša
  28°C
 • 23:00

  Kiša
  24°C
 • 02:00

  Kiša
  19°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

26 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

324 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 24. Jun 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI