OTVOREN "E BUTIK" U BIJELJINI U ponudi širok asortiman unikatne odjeće za dame FOTO

U Bijeljini je danas „E butik“ otvorio vrata svog moderno uređenog lokala u samom centru grada, sa nesvakidašnjom ponudom za sve dame koje žele da pronađu unikatne komade odjeće, a cilj menadžmenta butika je da mušterije prije svega budu zadovoljne spojem kvaliteta i pristupačnih cijena.

OTVOREN "E BUTIK" U BIJELJINI U ponudi širok asortiman unikatne odjeće za dame FOTO

Vlasnica Vanja Terzić kaže da je otvaranje „E butika“ na novoj lokaciji još jedna stepenica više u uspješnom poslovanju, a kupci će sada moći da razgledaju mnogo više artikala nego inače, u prostoru koji odiše elegancijom i jednostavnošću.

- Otvaranje „E butika“ na lokaciji u centru grada je san koji je danas postao realonost. Mi inače nudimo isključivo žensku garderobu, u zavisnosti od sezone. Uvijek imamo širok asortiman, od poslovne elegancije, opuštenih varijanti, do dnevnih kombinacija. Pomno pratimo događanja na polju mode i trudimo se da ugodimo damama u svakoj prilici – navodi Terzićeva.

Ona ističe da je za ljetni period pripremljena široka ponuda haljina i dnevnih kombinacija koje prate konac i šlinga, koji su trenutno veoma aktuelni.

- Dolazi ljeto, topliji dani, a samim tim i vrijeme veselja i lijepih dešavanja, pa smo za takve svečanosti pripremili veliki broj haljina. Trudićemo se da pružimo mušterijama nešto što do sada nisu vidjeli na tržištu, a nastavićemo svakako i sa prezentovanjem odjeće na Instagram profilu, na kojem nas mnogi prate – naglasila je Terzićeva.

„E butik“ će biti otvoren svakog radnog dana od 8.00 do 20.00 časova, dok će radno vrijeme subotom biti nešto kraće.

Ovaj moderni butik nalazi se na adresi Zmaj Jovina 11 u Bijeljini, a kupci koji ga posjete danas i nešto kupe, dobijaju i poklon, najavili su vlasnici „E butika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

24°

Vedro
 • 08:00

  Vedro
  25°C
 • 11:00

  Vedro
  31°C
 • 14:00

  Vedro
  39°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

31 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

221 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 13. Jul 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI