Bijeljinska bolnica nesmetano funkcionisala tokom prekida u snabdjevanju električnom energijom

Zbog havarije u isporuci električne energije koja je zadesila cio region, danas je u Bolnici Bijeljina došlo do prekida u snabdjevanju električnom energijom u periodu 12.30 do 15.00 časova.

Bijeljinska bolnica nesmetano funkcionisala tokom prekida u snabdjevanju električnom energijom

"Obavještavamo javnost da prekid u isporuci električne enregije nije ugrozio rad u bolnici, koja je danas funkcionisala svojim uobicajenim kapacitetom.  U momentu nestanka struje, čak su uspješno izvršene tri vrlo kompleksne abdominalne hirurške intervencije u našim operacionim salama", saopšteno je iz bijeljinske bolnice. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Bolnica posjeduje agregat velike snage koji omogućava redovno funkcionisanje i u ovakvim vanrednim situacijama, tako da ni u jednom momentu zdravlje naših pacijenata nije bilo ugroženo. Ubrzo po nastanku havarije, ekipe  ,,Elektro-Bijeljine” su pristigle u bolnicu da bi u slučaju bilo kakvih potreba blagovremeno reagovale. 

"Na sreću, nikakvih dodatnih nepredvidjenih situacija nije bilo, a JZU Bolnica "Sveti Vračevi" u Bijeljini je obezbijedila uslove da se i u narednim danima, u slučaju kraćeg ili dužeg prekida u snabdijevanju električnom energijom,  bez problema omogući bezbjedno pružanje zdravstvenih usluga našim pacijentima", dodaje se u saopštenju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA