Dvorovi - pobjednička mjesna zajednica!

Mjesna zajednica Dvorovi apsolutni je pobjednik Festivala " Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju", te je ponosni dobitnik glavne nagrade u vrijednosti od 300.000 KM kroz infrastrukturne projekte koje će pomenuta zajednica kandidovati Gradskoj upravi grada Bijeljina.

Dvorovi - pobjednička mjesna zajednica!

KUD Janja je neprikosnoveni pobjednik u folkloru te je tako ova mjesna zajednica zauzela ubjedljivo prvo mjesto kako u omladinskom tako i dječijem folkloru. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U kategoriji omladinskog folklora veliko drugo mjesto zauzeo je KUD Crnjelovo, dok je treće mjesto pripalo KUD Dvorovi.

U kategoriji dječijeg folklora drugo mjesto je pripalo fenomenalnoj djeci iz KUD-a Dvorovi, dok su treće mjesto odnijela divna djeca iz Velike Obarske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Znalci genijalci iz Velinog Sela su svojoj područnoj školi obezbijedili kompletno renoviranje kao prvaci u kategoriji znanje, drugo mjesto su osvojila djeca iz Velike Obarske koja su za svoju školu obezbijedila kompjuter, dok je treće mjesto pripalo ekipi djece iz Dvorova.

- Neizmjerno sam ponosan na našu djecu, na naše ljude, na pokazano dostojanstvo i predstavljen raskošan talenat. Festival “Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju” obećavam vam postaće jedan od brendova Semberije i predviđam da će svake godine biti na sve većem nivou i da će okupljati sve veći broj čuvara tradicije i kulture. Ovaj festival biće i temelj oživljavanja i očuvanja naših sela, dajem vam riječ i čvrsto obećavam, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

30°

Umjereno oblačno
 • 23:00

  Kiša
  30°C
 • 02:00

  Umjereno oblačno
  27°C
 • 05:00

  Umjereno oblačno
  24°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

36 cm

Promjena: 7cm

Sava Jamena

213 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 14. Jul 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI