U Bijeljini se za vikend igra ovogodišnji Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024.

Nakon uspješno završnenog turnira u Trebinju, „Sunrise Beach Volley Tour BetOle“ karavan ovog vikenda seli se u Bijeljinu.

U Bijeljini se za vikend igra ovogodišnji Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024.

Prijavama ekipa iz Slovenije, Ukrajine, Brazila, Litvanije i cijelog regiona (Srbija, Crna Gora, Hrvatska i BiH ) ovaj ,,tour” dobija karakter međunarodnog turnira koji će prikazati najkvalitetniju odbojku ovog ljeta koju možemo vidjeti u našoj Republici Srpskoj, a vjerovatno i na Balkanu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Turnir u će imati bogat nagradni fond (1. mjesto 1.000€ / 2. mjesto 500€ / 3. mjesto 200€ ) i nema sumnje da će ekipe biti silno morivisane.

- Ovom prilikom bih se zahvalio svim sponzorima koji su pomogli naš projekat, jer bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Posebno bih se zahvalio našem pokrovitelju, predsjedniku Republike Srpske gospodinu Miloradu Dodiku, zlatnom sponzoru firmi Bet Ole, našem ministru trgovine i turnizma Republike Srpske gospodinu Denisu Šuliću, direktoru Autoputeva Nedeljku Ćoriću, dekanu Pedagoškog fakulteta prof. dr Daliboru Steviću  i svim ostalim sponzorima koji su prepoznali najkvalitetniju odbojkašku priču u našoj državi. Očekujemo da ljubitelji odbojke ispune tribine na sportskim terenima OŠ ,,Sveti Sava”, jer sve ovo radimo radi publike i promocije jednog od najljepših olimpijskih sportova. Nagradni fond je najveći u istoriji turnira u našoj državi, organizacija će biti podignuta na viši nivo u odnosu na prethodne godine, tako da vas zaista očekuje pravi spektakl, poručili su organizatori.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Finalni mečevi će se uživo prenositi na portalu Moja Bijeljina i web stranici Meb.Events.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA