Konkurs za stipendiranje studenata pravnih fakulteta

Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine objavila je konkurs za stipendije za studente državnih pravnih fakulteta koji imaju imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Grada Bijeljine.

Konkurs za stipendiranje studenata pravnih fakulteta

Fond će dodijeliti tri stipendije u iznosu od po 150,00 KM mjesečno koje će biti plaćane do petog u mjesecu, za tekući mjesec.

Pravo prijave imaju svi studenti na fakultetima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Republici Srbiji, uz uslov da imaju prijavu boravka u Bijeljini.

Stipendijski fond Advokatske kancelarije Stevanović već godinama uspiješno stipendira i pomaže studente pravnih fakulteta u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, kao i studente koji studiraju u Republici Srbiji.

Veliki broj mladih studenata koje je ovaj fond pomagao zasnovali su radni odnos u Advokatskoj kancelariji Stevanović ili su postali saradnici Kancelarije.

Uslovi konkursa za period april 2013 - april 2014

- Stipendije mogu dobiti svi studenti od I do IV godine studija,
- Stipendije se dodjeljuju po pravilu studentima koji nemaju drugih stipendija, ali mogući su izuzeci,
- Stipendije se dodjeljuju svim studentima, bez obzira na prosječnu ocjenu koju suostvarili tokom studija,
- Konkurs je otvoren isključivo za studente državnih pravnih fakulteta u RepubliciSrpskoj, Federaciji Bosne i Hercegovine i Republici Srbiji,
- Konkurs je otvoren isključivo za studente koji imaju prebivalište u Bijeljini, bezobzira na kom fakultetu studiraju (Bijeljina, Beograd, Banja Luka, Brčko, Sarajevo ilidrugi grad)
- Kandidati treba da budu spremni da tokom ljeta 2013. godine odvoje do 20 (dvadeset) radnih dana za ljetnu praksu u Advokatskoj kancelariji Stevanović
- Porodice i rođaci zaposlenih u Advokatskoj kancelariji Stevanović nemaju pravo na stipendiju iz ovog Fonda
- Kandidati koji budu izabrani za stipendiste imaće mogućnost zasnivanja radnog odnosa nakon završetka studija

Rok za podnošenje prijava

Prijave se podnose najkasnije do 5. aprila 2013. godine do 16,00h. Prijave koje pristignu poslije ovog roka neće biti razmatrane.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem email adrese: [email protected]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA