Promocija knjige "Teorija zavjere" i "Kineska osveta"

U prepunoj sali Narodne biblioteke "Filip Višnjić" u Bijeljini promovisane su knjige "Teorija zavjere" i "Kineska osveta" autora Dejana Lučića.

Promocija knjige "Teorija zavjere" i "Kineska osveta"

Publika je imala priliku da čuje na koji način Dejan Lučić, kultni pisac čitave jedne generacije, razotkriva da prava moć tajnih društava i redova potiče od određenih porodica, krvnih loza i dinastija, koje su stvarale ta ista društva kao mehanizam za ostvarenje svojih ciljeva.

"Teorija zavjere - priručnik za vladanje svijetom" je djelo čija je poruka da Srbi treba da se vrate sa margine istorije u srce događaja, a Lučić ovom knjigom govori Srbima da upoznaju sebe i svoju moć.

U ovoj knjizi autor piše da je činjenica da postoji svjetska elita koja, po svemu sudeći, nije pozitivna već destruktivna i koja vlada svijetom.

"Ta elita je kreator istorije, pokretač promjena, revolucija, osvajanja svijeta i ratova. `Teorija zavere` je priručnik za realizaciju vaših skrivenih političkih planova koje ste željeli da realizujete, a niste znali kako" rekao je Lučić.

"Kineska osveta" je špijunski roman o radu tajnog društva "Zeleni zmaj", kineske obavještajne službe u SAD tokim posljednjih decenija, u kojem se navodi kako "iluminati žele da izvrše genocid nad žutom rasom, a ugroženi se brane"

.Dejan Lučić je i autor romana "Varvarstvo u ime Hristovo", "Tajne albanske mafije", "Tajne lopovskog zanata", "Pavelićev testament", "Vladari iz sjenke", "Islamska republika Nemačka" i "Kraljevstvo Hazara".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA