Uhapšeni dileri praćeni više mjeseci

Dileri koji su danas uhapšeni u Bijeljini više mjeseci su praćeni i prisluškivani, a većina njih od ranije su poznati policiji.

Uhapšeni dileri praćeni više mjeseci

Srna saznaje da je među 12 uhapšenih i jedna žena, a prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Dragana Sekulić, Goran Gajić, Slaviša Hrkalo, Darko Ivanović, Momo Mićić, Predrag Čembić, Mihael Vasić i Cvijetin Mikić.

Nakon kriminalističke obrade 12 uhapšenih zbog sumnje da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili trgovinom drogom biće predati Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Predmet vodi tužilac Sanja Bošković.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske danas su, u akciji pod kodnim nazivom "Paskal", pretresli 12 lokacija na području Bijeljine, a slobode lišili 12 lica zbog sumnje da su, kao članovi organizovane kriminalne grupe, počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama.

U saopštenju MUP-a RS dodaje se da su tokom pretresa zaplijenjeni određena količina droge, oružje, municija i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

"Istraga u akciji `Paskal` planski je provođena više mjeseci u koordinaciji sa Okružnim tužilaštvom Bijeljina", naveli su iz MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA