Sutra počinje sajam poljoprivrede

U Bijeljini će sutra početi Međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO", koji će ove godine okupiti 120 izlagača sa prepoznatljivim robnim markama i stručnjake iz regiona.

Sutra počinje sajam poljoprivrede

Na 6.000 metara kvadratnih izložbenog prostora na Agrotržnom centru predstaviće se kompanije iz NJemačke, Češke, Austrije, Italije, Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske.

Ovo je 13. Poljoprivredni sajam u Bijeljini, a manifestacija prvi put ove godine ima i partnera - Privrednu komoru Vojvodine. Organizator sajma je preduzeće "Grad" Bijeljina, pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i grad Bijeljina.

Direktor preduzeća "Grad" Miladin Gavrić kaže da je Sajam poljoprivrede u Bijeljini prerastao u prepoznatljivo mjesto za neposrednu komunikaciju i prezentaciju novih proizvoda i usluga u ovoj strateškoj oblasti za zemlje regiona.

Gavrić ističe značaj partnerskih odnosa sa Privrednom komorom Vojvodine i privrednicima ovog srpskog regiona, koji ima mnogo sličnosti sa regijom Semberije u Republici Srpskoj.

Svečano otvaranje sajma je u 11.00 časova, a prvog dana biće promovisano više od 30 privrednika Vojvodine.

Drugi dan manifestacije posvećen je ratarskoj proizvodnji, trećeg dana predstaviće se proizvođači u oblasti stočarstva, a tema posljednjeg dana sajma je poljoprivredna mehanizacija koja je ove godine u znaku opreme za navodnjavanje.

Zlatni sponzor sajma je Rudnik i termoelektrana "Ugljevik", a ostali sponzori su preduzeća "Komsar" Republike Srpske, "Rapić" Gradiška i "Biomiks" Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA