Marović podnosi ostavku

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović napisao je pismo predsjedniku te partije Milu Đukanoviću i trojici potpredsjednika DPS-a u kome podnosi ostavku zbog toga što je dobio informaciju da Agencija za nacionalnu bezbijednost već duže vrijeme prati njegovog sina Miloša i njemu izuzetno bliske ljude, objavile su danas "Vijesti".

Marović podnosi ostavku

Pozivajući se na više izvora iz Predsjedništva DPS-a, list navodi da je prethodno Marovićeva supruga Đurđina u Podgorici razgovarala sa premijerom i potpredsjednikom DPS-a Igorom Lukšićem tražeći od njega da zaustavi sve aktivnosti koje su usmjerene prema njenoj porodici. Navodno je dobila odgovor da on nema ovlašćenja da reaguje, nakon čega je Marović napisao oštro pismo kolegama iz rukovodstva partije.

Prema navodima "Vijesti", Marović je u pismu saopštio da podnosi ostavku na funkciju jer ga ona sprečava da se politički bori protiv političkog progona njega i njegove porodice i obavijestio kolege da mu je pripadnik ANB-a saopštio da su njegova porodica i njemu bliski ljudi pod prismotrom ANB-a. "Vijesti" navode da je nakon toga Marovića pozvao Đukanović obećavajući mu da će zatražiti od potpredsjednika Vlade Duška Markovića da sve provjeri nakon čega ga je Lukšić obavijestio da nije tačno da su njegova familija i saradnici pod prismotrom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA