Organizatori zadovoljni posjetom na Sajmu

Juče je u Bijeljini, održan Prvi Sajam rukotvorina, starih i umjetničkih zanata u organizaciji "Majine radionice" a u saradnji sa kreativcima iz Bijeljine i Muzejom Semberije.

Organizatori zadovoljni posjetom na Sajmu

Izlagači iz Republike Srpske i Srbije predstavili su narodne nošnje, heklane, pletene i tkane predmete, nakit rađen u raznim tehnikama, kao i brojne unikatne ukrasne predmete za domaćinstvo.

"Obzirom da je sajam prvi put organizovan u Bijeljini, ni organizator, a ni mi izlagači nismo imali prevelika očekivanja kada je posjeta u pitanju. Međutim mi smo više nego zadovoljni odzivom i zainteresovanošću građana. Cijeli sajam je protekao fantastično, odazvale su se pozivu i određene zvanice iz gradske uprave i lično su se uvjerili u ono što im svi mi odavno već predlažemo, a to je da nam je potrebno dešavanje ovog tipa, da Bijeljina ima potencijala i da kreativni ljudi imaju šta da pokažu", rekla je za naš portal Snežana, jedan od izlagača na sajmu.

Iako je bilo dosta izlagača, kako iz Bijeljine tako i iz drugih gradova u okruženju, organizatori najavljuju da će na sledećim okupljanjima prisustvovati još više gostiju.

"Obzirom da do sada imam priličan broj sajmova iza sebe, i dosta iskustva na istim, s pravom mogu reći da je Maja Marić organizovala najbolji sajam na kojem sam imala prilike da učestvujem", dodala je naša sagovornica.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    13°C
  • 02:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

103 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI