Mićić najgradonačelnik decenije

U Banjoj Luci je sinoć održano tradicionalno, 29. po redu, proglašenje najmenadžera Bosne i Hercegovine, gdje je dvadesetak privrednika po granama i oblastima privrede proglašeno najuspješnijima.

Mićić najgradonačelnik decenije
Super šampioni biznisa - najmenadžeri za 2013. godinu, po izboru žirija Nezavisne agencije iz Zenice su Goran Vlaović, generalni direktor vodeće kompanije u branši telekomunikacija u BiH i regionu M:TEL iz Banje Luke i Nikola Krešić, generalni direktor Elektroprivrede HZHB Mostar.

Odmah uz njih su i Enes Memić - vlasnik i generalni direktor kompanije Em-omix iz Lukavca, Jusuf Hubjer - direktor kompanije Unis-ginex Goražde, Samir Brodović - generalni direktor sarajevske Argete, Muhamed Palačković, vlasnik i generalni direktor kompanije Heko IZ Bugojna i Valentin Ilievski, generalni direktor kompanije Messer BH Gas iz Sarajeva.

Titule najgradonačelnik/najnačelnik decenije dobili su Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine, za ukupan razvoj Grada Bijeljina i Milovan Topolović, načelnik opštine Laktaši, zahvaljujući kojem je ova lokalna zajednica jedna od naprednijih opština u BiH.

Organizatori su naveli da je ova manifestacija u 28 dodjela priznanja izgradila svoj imidž na prostorima BiH, te jugoistočne i srednje Evrope, sa željom i ciljem da, od ljudi koji prave uspješan biznis i uspješno vode svoje kompanije, pravimo najveće medijske zvijezde, da oni dobijaju oskare popularnosti, a ne da tu privilegiju imaju samo najbolji sportisti, najbolji pjevači ili misice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    9°C
  • 11:00

    14°C
  • 14:00

    21°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

88 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI