Niko osim jataka nije znao za ljubavnicu Gorana Hadžića

Poslednji haški begunac Goran Hadžić tokom sedam godina skrivanja živeo je u vanbračnoj zajednici sa Borislavom Mitrović, mlađom ženom koja trenutno boravi u Hrvatskoj, i sa njom ima dete koje ima nepune četiri godine, ali ona ne želi da ga poseti u pritvoru u Beogradu, saznaje “Blic”.

Niko osim jataka nije znao za ljubavnicu Gorana Hadžića

Hadžiću su viđanje sa Borislavom omogućili jataci, koji su mu pružali podršku tokom skrivanja i osim njih niko drugi nije znao za nju. Ona ga je posećivala i čak su neko vreme živeli zajedno. Naravno, znala je ko je on i da je u bekstvu, tako da se i ona pridržavala konspirativnih mera kako bi Hadžićev identitet ostao skriven - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom protiv jataka poslednjeg haškog begunca.

Istražni sudija je dao dozvolu na Hadžićev zahtev i da ga poseti Borislava Mitrović, ali je ona poručila da neće dolaziti iz Hrvatske. Hadžić se juče pismenim putem odrekao prava na žalbu, a to će danas učiniti Tužilaštvo za ratne zločine i njegov advokat, pa će rešenje o njegovom izručenju biti upućeno ministarki pravde Snežani Malović. Advokat Toma Fila, branilac Hadžića, procenjuje za "Blic" da bi njegov klijent već danas mogao da bude izručen Haškom tribunalu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA