I djevojke iz RS na ljetovanju s neoženjenim Jagodincima

Za zajedničko ljetovanje neoženjenih momaka iz Jagodine starijih od 38 godina i djevojaka iz cijele Srbije prijavilo se 140 muškaraca i 180 djevojaka.

I djevojke iz RS na ljetovanju s neoženjenim Jagodincima

Za ovu akciju jagodinskog gradonačelnika Dragana Markovića Palme prijavilo se najviše djevojaka iz Beograda, Novog Sada, Kraljeva, Užica, a ima ih čak i iz Republike Srpske. Ovu akciju je Skupština Jagodine pokrenula radi povećanja nataliteta, a na osnovu Odluke o finansijskoj pomoći bračnim parovima u iznosu od 3.000 evra, uz uslov da jedan od supružnika bude stariji od 38 godina.

U Jagodini ima više muškaraca starijih od 38 godina nego žena, pa je upućen poziv i zainteresovanim djevojkama iz cijele Srbije, starim od 30 do 45 godina. Oko 130 djevojaka, koje su se prijavile, ne živi na teritoriji Jagodine. U Skupštini grada Jagodine kažu da se prijavio i veliki broj visoko obrazovnih žena.

Radi upoznavanja momaka iz Jagodine i djevojaka iz različitih krajeva Srbije biće organizovana zajednička večera 20. avgusta u restoranu "Tigar", u okviru jagodinskog Zoološkog vrta. Nakon upoznavanja na zajedničkoj večeri, potencijalni mladenci imaće prilike da nastave druženje na besplatnom ljetovanju krajem septembra u Grčkoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    9°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

139 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI