Drinska regata po planu

Drinska regata „Bijeljina 2011“ biće održana 7. avgusta po planu, zaključeno je na sastanku članova Radnog tima za organizaciju i pripremu Regate „Bijeljina 2011“.

Drinska regata po planu

O bezbjednosti učesnika „Regate" i ove godine će brinuti ekipe Centra javne bezbjednosti Bijeljina i Policijske stanice Janja, Ronilačkog kluba „Panteri", Granične policije i Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljina. Staza kojom će proći učesnici „Regate" provjerena je nekoliko puta, a provjera će biti obavljena i u četvtrtak, kako bi bila utvrđena mjesta na koja učesnici „Regate" treba da obrate više pažnje, radi svoje sigurnosti.

Kako bi vodostaj Drine bio dovoljan za spust od Janje do Pavlovića mosta, od Hidrocentrale u Zvorniku će biti zatraženo da u nedelju, 7. avgusta obezbijedi ispusti dodatne količine vode. Organizatori „Drinske regate" i ove godine su Opština Bijeljina, Civilna zaštita opštine Bijeljina i Turistička organizacija opštine Bijeljina, koji očekuju da će, kao i prethodnih godina, na „Regati" učestvovati preko 100 plovila i blizu hiljadu učesnika.

„Regata" će biti održana po sledećem rasporedu:

Šljunkara „Milošević" u Janji:
08:00-09:30 - prijavljivanje učesnika
09:30-10:00 - pozdravna riječ organizatora i otvaranje „Regate"
10:00 - start „Regate"

Pavlovića most:
Oko 16:00 - dolazak učesnika „Regate" na cilj
16:00-18:00 - ručak za sve učesnike „Regate"
18:00-20:00 - zabavni program i druženje učesnika „Regate".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA