Bijeljina nagradila Krstajića

Fudbaleri Partizana su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Mladosti u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine i bili uspešni. Deo delegacije crno-belih bio je sportski direktor Mladen Krstajić kome je uručeno priznanje.

Bijeljina nagradila Krstajića

Predsednik Skupštine opštine Bijeljina Dragan Đurđević Krstajiću je naknadno uručio priznanje opštine Bijeljina - Srebrnu medalju "Filip Višnjić". Doskorašnji kapiten, a sada funkcioner Partizana priznanje je dobio za solidarnost sa stanovnicima ove opštine tokom katastrofalnih poplava krajem 2010. godine.

Krstajić se zahvalio i obećao da će nastaviti da pomaže narodu Semberije, ali da se nada da neće biti sličnih situacija, a da će povodi za njegove posete Bijeljini biti lepši. Načelnik opštine Biljeljina Mićo Mićić istakao je da je priznanje samo mali znak zahvalnosti za novčanu pomoć koju je Krstajić među prvima uplatio, kao i za organizovanje humanitarne fudbalske utakmice između reprezentacija Beograda i Republike Srpske. Prihod od karata prodatih na utakmici bio je namenjen stanovništvu pogođenom poplavama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    14°C
  • 20:00

    11°C
  • 23:00

    9°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

110 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

324 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI