U ponudi više od 5.000 naslova

Centar za strane jezike "Seal" otvorio je sinoć u Bijeljini specijalizovanu knjižaru za strane jezike, koja nudi više od 5.000 različitih naslova.

U ponudi više od 5.000 naslova

U ponudi se nalazi veliki izbor udžbenika za kurseve, osnovne i srednje škole, te fakultete za engleski, francuski, njemački i italijanski jezik.

"Osim toga, imamo dobre rječnike, sve pripreme za ispite i raznu beletristiku na ovim jezicima", rekla je direktor ovog centra Suzana Brezo.

Ona je dodala da u Republici Srpskoj trenutno postoji samo još jedna ovakva specijalizovana knjižara za strane jezike u Banjaluci, koju je otvorio Kembridž centar.

"Bijeljina ima nekoliko generacija uspješnih mladih profesora engleskog jezika, ali i dolazećih generacija i učenika drugih jezika zbog čega se javila potreba za otvaranjem ovakve knjižare.

Knjižara je namijenjena onima koji se zanimaju za strane jezike, bilo da ih sami uče, studiraju ili ih predaju u školi ili na fakultetu", istakla je Brezo.

Prema njenim riječima, u planu je otvaranje još specijalizovanih knjižara i u drugim gradovima, gdje Centar za strane jezike "Seal" uspješno posluje, kao što su Brčko, Istočno Sarajevo i Zvornik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    8°C
  • 11:00

    10°C
  • 14:00

    15°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

144 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 06:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI