Borci nagrađuju najbolje učenike

Boračka organizacija Bijeljina organizuje, povodom krsne slave Sveta tri Jerarha, izložbu likovnih radova učenika osnovnih škola kao i veče rodoljubive poezije.

Borci nagrađuju najbolje učenike

U okviru jednočasovnog kulturno-zabavnog programa, koji će sutra biti održan u Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić", biće proglašeni učenici nagrađeni na Devetom konkursu za izbor najboljih literarnih radova o temi "Republiko Srpska u srcu te nosim, sa tobom se ponosim...".

Prema najavi iz Gradske boračke organizacije, školama, nastavnicima srpskog jezika i likovne kulture kao i učenicima biće uručene zahvalnice za učešće na ovom konkursu.

Nagrade-vaučeri sa diplomom u oblasti literarnog stvaralaštva za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto, odnosno desetodnevno ljetovanje na Crnogorskom primorju, obezbijedio je Javni fond za dječiju zaštitu Republike Srpske.

Za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto u oblasti likovnog stvaralaštva novčane nagrade obezbijedila je Gradska Boračka organizacija.

Svečanost počinje sutra u 16.00 časova. Iz Gradske boračke organizacije obavještavaju da će borci u petak, 12. februara, proslaviti svoju krsnu slavu Sveta tri Jerarha, a čin lomljenja slavskog kolača i slavski obred počeće u 15.00 časova u salonu "Ekskluziv".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    14°C
  • 05:00

    12°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

358 cm

Promjena: -3cm

Podaci ažurirani: 30. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI