SAD: Ubio tri osobe u restoranu pa izvršio samoubistvo

Naoružani muškarac ubio je tri osobe, još dve ranio, a zatim izvršio samoubistvo u jednom restoranu u američkoj saveznoj državi Nevada.

SAD: Ubio tri osobe u restoranu pa izvršio samoubistvo

U napadu su ubijena dva uniformisana pripadnika američke Nacionalne garde i još jedna osoba, a napadač se do restorana u Karson Sitiju dovezao kombijem.

Ispred restorana je pucao u jednog motociklistu, a po ulasku u restoran otvorio vatru, nakon čega je izašao i zapucao u pravcu drugog restorana, zgrade kompanije "H&R Blok" i jednog kazina.

U napadu je povređeno ukupno šest ljudi, a prema bolničkim izveštajima, hospitalizovane su četiri osobe čije zdravstveno stanje zasad nije poznato. Portparol Nacionalne garde u Nevadi rekao je da nema naznaka da je napadač bio povezan sa pripadnicima Garde, javio je AP.

Na lice mesta ubrzo su došli pripadnici lokalne i državne policije i agenti FBI. Vlasti su najpre strahovale da će se nasilje proširiti, pa su zatvorile zgradu vlade i vrhovnog suda na oko 40 minuta i pojačale mere bezbednosti u državnim i vojnim zgradama širom Nevade.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA