Hakovani Studenica i ombudsman

Grupa koja se potpisala kao kosovski hakeri, oborila je sajtove ombudsmana Vojvodine i Manastira studenica i ostavila obeležja albanske nacionalne zajednice.

Hakovani Studenica i ombudsman

Kako se navodi, upad se desio 18. septembra, a pomenuta grupa je na sajtu ostavila i poruke mržnje protiv Srbije, Makedonije, Grčke, Rusije i Španije. Slučaj je prijavljen Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, a sajt Pokrajinskog ombudsmana biće osposobljen u najkraćem roku, kaže se u saopštenju.

Grupa potpisana kao albanski odnosno kosovski hakeri oborila je jutros i sajt manastira Studenica www.manastirstudenica.org.rs

Na zvaničnoj veb prezentaciji manastira Studenice albanski hakeri su na lošem engleskom jeziku poručili da će Mitrovica zauvek ostati deo Kosova. "Vi ste robovi i zauvek ćete ostati naši robovi. Žao nam je što ste sve izgubili...ha, ha, ha....

Ne brinite, život teče dalje. Poruka za vas srpske gubitnike ....pozvani ste da budete naši robovi...ha, ha, ha...", napisali su hakeri na toj internet stranici. U nerazumljivoj poruci pominje se 20.000 silovanih žena, a na samom kraju se kaže "Ko kaže da je igra završena, ona tek počinje!".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA