Sa sajma u Frankfurtu: Volkswagen-ov up!

Volkswagen je ispisao automobilsku istoriju u pogledu kompaktnih vozila svetskom premijerom novog malog automobila up! na ovom Međunarodnom sajmu automobila.

Sa sajma u Frankfurtu: Volkswagen-ov up!

Na minimalnoj površini up! pruža maksimalan prostor za četiri osobe, kao i krajnje ekonomične pogonske tehnologije (dva benzinska motora sa 44 kW/ 60 KS i 55kW/75 KS, jedan motor na prirodni gas sa 50 kW/ 68 KS i dva nova menjača). Potrošnja goriva verzije od 60 KS sa BlueMotion tehnologijom (uključujući Stop/Start sistem) iznosi 4.2 l/100km. Potpuno novi up! će imati debi kao prvi aitomobil na svetu u toj klasi koji ima opcionalnu funkciju automatskog naglog kočenja.

Postoje tri verzije opreme za različite budžete i potrebe: take up! je osnovna verzija, move up! verzija orijentisana ka udobnosti i high up! top verzija. Pri lansiranju na tržište postojaće dva unapređena modela bazirana na high up!: up! black i up! white. A to je samo početak, jer će up! dobiti i pojačanje. Tako će se postepeno stvoriti up! porodica od malih, ekonomičnih, dobro osmišljenih Volkswagena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA