Birajte sport po krvnoj grupi: Da li vam odgovara fitnes ili plivanje?

Naučnici tvrde da sportske aktivnosti treba da birate u zavisnosti od krvne grupe. Pronađite svoju i krenite u akciju.

Birajte sport po krvnoj grupi: Da li vam odgovara fitnes ili plivanje?

NULTA KRVNA GRUPA

Vama leže fitnes i naporne fizičke vežbe. Imate izraženu svest o svojim životnim ciljevima, volite sport i trenirate do iznemoglosti.

Fizički napor vam prija, a ako ga nema, vi postajete potišteni i počinjete da se gojite. Pošto vam je bitno da uvek i u svemu budete lider, vredno vežbate, trudite se da postižete vrhunske rezultate i da pobeđujete.

Za vas su idealne vežbe koje se rade u grupi, poputaerobika, step-aerobika, vežbi za oblikovanje tela, plesa, istočnjačkih borilačkih veština...

KRVNA GRUPA A

Vama leže vam timski sportovi.Odlično se slažete s kolegama, umete da izgladite svaki sukob ili nesporazum, ne navijate samo za sebe već i za druge.

KRVNA GRUPA B

Osobe sa ovom krvnom grupom su izraziti individualci, pa tako i vi. U sportu, kao i u životu, vi ste nepredvidivi, ponašate se onako kako vam 'dune'.

Ne odgovara vam da vežbate sami, a posebno vas stimuliše treniranje s prijateljicama i kolegama. Ako krenete na vežbe sami, nećete dugo izdržati i brzo ćete odustati.

Prijaju vam joga,plivanje, gimnastika, brzo hodanje, vožnja bicikla, rolera i klizanje.Može se desiti da u presudnom trenutku podbacite i ostavite prijatelje na cedilu ili da, naprotiv, spasete situaciju onda kada na vas više niko ne računa. Jednostavno, vi ste osobenjaci i samotnjaci.

Vama odgovaraju sportovi u kojima možete da vežbate sami, ali i u grupi. Idealno bi bilo da kombinujete ova dva vida vežbanja. Na primer, da u grupi vežbate jogu i dadžogirate sami.

KRVNA GRUPA AB

Ovu krvnu grupu ima mali broj ljudi i svi suuravnoteženi i smireni, a reakcije su vam pomalo usporene. Vama ne odgovaraju sportovi koji zahtevaju brze reflekse i munjevito reagovanje.

Vi, kao i svi predstavnici ove krvne grupe, mnogo se krećete, vodite računa o dobroj formi i voliteduge šetnje.Nemojte se ograničavati zidovima fitnes-kluba, jer će vam to brzo dosaditi. Vežbajte na otvorenom, na svežem vazduhu.

Prijaju vam trčanje, energične šetnje, vožnja bicikla i rolera, klizanje i skijanje. Možete da podnesete prilično intenzivan napor, ali za vas nikako nije preterano zamaranje, već samo umerenost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 20:00

    16°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    13°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

356 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 30. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI