Danas otvaranje sajama “Interagro 2011″

Na Agrotržnom centru u Bijeljini danas će biti otvoren 10. međunarodni sajam poljoprivrede “Interagro 2011″, na kome će se predstaviti stotinjak izlagača iz BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Danas otvaranje sajama “Interagro 2011″

Manifestacija, koju organizuje preduzeće "Grad" Bijeljina, biće otvorena u 11.00 časova i trajaće do petka, 23. septembra. Među izlagačima su "Žitopromet", "Savić kompani" i Poljoprivredno dobro "Semberija" iz Bijeljine, "Rakić" iz Pelagićeva, "Agromehanika" iz Ljubuškog, "Gumil-komerc" iz Uba u Srbiji.

Prvi dan sajma predviđen je za ratarstvo i povrtarstvo u zatvorenom i otvorenom prostoru Agrotržnog centra, a drugog dana će predstavnici Agrarnog fonda opštine Bijeljina održati predavanje "Fondovi EU - kako aplicirati iskustva iz Semberije".

Za petak, 23. septembar, predviđene su teme iz oblasti stočarstva. Organizacioni odbor imao je u vidu da na desetom, jubilarnom sajmu budu obrađene najaktuelnije teme iz oblasti poljoprivredne proizvodnje. Pokrovitelji Sajma su Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva RS i opština Bijeljina. Zlatni sponzor je Pavlović banka, a medijski pokrovitelj Nezavisna televizija "Arena".

Cijena ulaznice je dvije KM, a cijena izložbenog prostora, u zavisnosti od zahtjeva izlagača i veličine neophodnog prostora, od 50 KM do 80 KM. U kulturnom dijelu programa učestvovaće SKUD "Semberija".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 17:00

    14°C
  • 20:00

    12°C
  • 23:00

    9°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

161 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI