Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Toshiba zamena za desktop računar

Kompanija Toshiba predstavila je svoj novi laptop računar Satellite C670, za koji smatra da može privući one korisnike koji žele da svoje desktop računare, zamene prenosivijim rešenjem.

HighTech
Ovaj model sa ekranom dijagonale 17,3 inča isporučuje se za Windowsom 7 u Home Premium varijanti, ima 8 GB DDR3 RAM memorije, hard diskom do 750 GB, i Intel Cor i3 procesor, a iz Toshibe kažu da zadovoljava svakodnevne potrebe za računarom u okviru nižeg cenovnog segmenta. Osim ove, postoji i AMD varijanta, oznake C670D. Satellite C670 će biti dostupan u dve boje, crnoj i beloj, a ugrađena je i web kamera sa Toshiba Face Recognition tehnologijom za prepoznavanje lica, što korisnicima omogućava da se bez ukucavanja šifre uloguju na svoj nalog. U prodaji bi trebalo da se nađe od marta, a iako je nazvačeno da se radi o računaru nižeg cenovnog ranga, preporučena cena nije zvanično objavljena.

11°

  • 16:00

    10°C
  • 19:00

    10°C
  • 22:00

    9°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI