Jelen kup: Moja kafanica osvojila turnir u Bijeljini (Foto)

Kvalifikacioni turnir Jelen kupa završen je u sinoć na Trgu u Bijeljini, uzbudljivom finalnom utakmicom između ekipa "Moja kafanica" i PZ "Povrtlarstvo".

Dobra energija vladala je na terenu u toku polufinalne i finalne utakmice. Brzina, vještina, sveukupno maksimum koji su momci pružili boreći se da nadigraju protivnika i postignu gol iz publike su izvlačili glasne ovacije.

Žar za pobjedom sinoć nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pobjedu na kvalifikacionom turniru, a i trofej kući je ponijela ekipa "Moja kafanica" pobijedivši ekipu PZ "Povrtlarstvo" iz Crnjelova nakon izvođenja penala.

U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio izjednačen (2:2), da bi Kafanica nakon izvođenja penala slavila sa 6:5. Pobjednička ekipa do finala je došla savladavši u polufinalu ekipu TT sa 2:0.

- Prezadovoljni smo pobjedom, slađe je na ovaj način, ali nije bilo nimalo lako. Na kraju su odlučili penali koji su prava lutrija, moglo je da ode i na njihovu stranu. Pokazali smo koncentraciju kada se odlučivalo i radujemo se odlasku u Banjaluku - rekao je kapiten Moje kafanice Tonković.

Turnir u Bijeljini je peti po redu kvalifikacioni turnir u sklopu manifestacije Jelen KUP 2017, koja će svoju završnicu imati u Banjoj Luci krajem avgusta, kada će ekipe pobjednice svih šest gradova "ukrstiti koplja" i boriti se za prvo mjesto.

Glavna nagrada je odlazak u Milano na fudbalski derbi Milan - Inter.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA