Ćorić: Poništiti odluku o nabavci automobila

  • BIJELJINA
  • 23. Aug 2017.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić smatra sramnom i skandaloznom odluku da gradonačelnik Mićo Mićić kupi novi službeni automobil vrijedan više od 100.000 KM.

Ćorić: Poništiti odluku o nabavci automobila
"Ova odluka je skanadalozna i sramna, posebno jer dolazi u trenutku kada je grad Bijeljina u problemima sa tekućom likvidnošću i kada je maksimalno zadužen", rekao je Ćorić novinarima u Bijeljini.

On je podsjetio da je SNSD u nacrtu i prijedlogu zakona o rebalansu budžeta predlagao da ova sredstva budu iskorištena za pomoć najugroženijem stanovništvu.

Ćorić je pozvao Mićića da opozove svoju odluku o kupovini novog službenog automobila, te da ova sredstva budu uručena kategoriji stanovništva kojoj su najneophodnija.

On je rekao da je gradonačelnik Bijeljine u maju prošle godine već kupio skupocjeni automobi džip "tojota" od 118.000 KM.

Mićić je danas bio nedostupan za komentar.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Slaviša Marković rekao je juče da gradonačelnik ima stari automobil "audi", te da je sada u toku njegova zamjena za novo vozilo.

On kaže da je ova zamjena bila planirana za 2017. godinu i da ne vidi ništa sporno u vezi sa nabavkom novog službenog automobila.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 20:00

    10°C
  • 23:00

    9°C
  • 02:00

    7°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

88 cm

Promjena: 2cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 24. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI