Izgradimo dječije igralište!

Hor „Srbadija", Siniša Pajić, Valentina Mec, recitatori i besjednici nastupiće sutra u 19 časova na Donatorskom koncertu u Centru za kulturu.

Izgradimo dječije igralište!
Skoro sve ulaznice za koncert su rasprodate, ostalo je par mjesta za one koji se u poslednjem momentu odluče da odvoje slobodno vrijeme i budu dio humanitarne akcije, koja nosi snažnu poruku, a koje se odnosi na naše najmlađe sugrađane.

Mališanima iz područne osnovne škole "Vuk Karadžić" potrebno je naše jedinstvo i volja, kako bi oni dobili što prije dostojne uslove za školovanje.

Snažnu poruku ostavlja i to što su se mladi političari i članovi više Udruženja ujedinili u namjeri da prikupe novčana sredstva, koja će biti iskorištena za izgradnju sportskog igrališta, koje će najviše koristiti učenici nove škole na Ledincima ali i ostali mališani koji žive u ovom bijeljinskom naselju.

Budimo solidarni, budimo humani, pokažimo da svojim prisustvom na sutrašnjem koncertu podržavamo ovu zajedničku akciju!

Jer, samo ako zajedno do cilja krenemo, možemo daleko stići i ostvariti svaku zamisao, a mladim generacijama, ujedno, pokazati pravi put i način kako naše društvo treba da se nadograđuje i razvija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI