09. Oct 2017
0. 2217
Vodovod Bijeljina

Informacije o vodosnabdijevanju za 9. oktobar

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu i izrade nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Davora Jenka u Bijeljini, Meše Selimovića, Drinska i Braće Lazić u Janji i sve ove ulice sa manjim priključnim, susjednim ulicama, te u naseljima: Kojčinovac i Glavičor u Kojčinovcu.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Zbog nastavka izgradnje gradskog kanalizacionog sistema a trenutno se radovi izvode u ulicama Srpske Vojske i Solunska ulica u Bijeljini mogući su nenajavljeni prekidi u isporuci vode u trajanju i do 10 - 12 časova ne samo u ove dvije ulice nego i u svim susjednim ulicama a to su ulice: Potporučnika Smajića, Bogdana Žerajića, Đure Jakšića, Đure Daničića, Prebilovačka, Studenička, Dimitrija Tucovića i Sarajevska.

Molimo naše potrošače koji žive na ovim lokacijama da pripreme neophodne rezerve vode za navedene vremenske periode i da imaju razumijevanja za izvođače radova na ovim lokacijama.

Naše Društvo je pojednostavilo procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode. Sve informacije o tome se nalaze na našem sajtu www.bnvodovod.com

 

2017-10-09 08:11:27+0200
Kalendar događaja...
Naš prijatelj - Jooble!
Plavi telefon
Iskljucimo nasilje
Vaši mali oglasi Objavi oglas