Informacije o vodosnabdijevanju za 11. oktobar

Vodovod Bijeljina
Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izrade nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Vojske, Vojvode Petra Bojovića, Vladimira Gaćinovića u Bijeljini, Semberska u Janji, Njegoševa u Dvorovima i sve ove ulice sa manjim priključnim, susjednim ulicama, te u naselju Brodac.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Zbog nastavka izgradnje gradskog kanalizacionog sistema a trenutno se radovi izvode u ulicama Srpske Vojske i Solunska ulica u Bijeljini mogući su nenajavljeni prekidi u isporuci vode u trajanju i do 10 - 12 časova ne samo u ove dvije ulice nego i u svim susjednim ulicama a to su ulice: Potporučnika Smajića, Bogdana Žerajića, Đure Jakšića, Đure Daničića, Prebilovačka, Studenička, Dimitrija Tucovića i Sarajevska. Molimo naše potrošače koji žive na ovim lokacijama da pripreme neophodne rezerve vode za navedene vremenske periode i da imaju razumijevanja za izvođače radova na ovim lokacijama.

Iz Vodovoda su saopštili da su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode. Sve informacije o tome na sajtu: www.bnvodovod.com