Malagić i Bijeljina Danas poklanjaju vam fotelju za uživanje!

U saradnji sa našim prijateljima iz salona najmeštaja Malagić, poklanjamo vam predivan komad namještaja koji će, sigurni smo, unijeti toplinu u vaš dnevni boravak.

BIJELJINA

Kompanija Malagić, osnovana je davne 1990. godine, kao mala porodična kompanija. Doslijedno poštujući svoju početnu ideju "Priroda stvara, mi oblikujemo", uspjeli su da upornošću i istrajnošću ostvare zacrtani cilj - namještaj kompanije Malagić, danas je poznat po kvalitetu, originalnosti i dizajnu i na evropskom tržištu!

Svaka kolekcija je jedinstvena, zanimljiva na svoj poseban način, te otkriva potpuno nov i originalan pogled na dizajn, stil i boje. Kod izrade namještaja primjenjuju se vrhunski materijali i tehnologije, prema važećim standardima međunarodnog kvaliteta.

Kompletan asortiman proizvoda možete pogledati u salonu namještaja "MALAGIĆ"  u TC TOM u Sremskoj ulici u Bijeljini.

Crvena fotelja "Rania", koju poklanjamo, je modernog dizajna i izrade, a sigurni smo da će da bude omiljeni komad namještaja u vašem dnevnom boravku.

Zato ne propustite priliku da učestvujete u našoj nagradnoj igri, koja će sutra tačno u podne biti pokrenuta na facebook stranici portala Bijeljina danas.