Informacije o vodosnabdijevanju za 12. oktobar

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izrade novih vodovodnih linija, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Vojske, Vojvode Petra Bojovića u Bijeljini, Bijeljinska, Zekerijaha Đezića u Janji i sve ove ulice sa manjim priključnim, susjednim ulicama.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Zbog nastavka izgradnje gradskog kanalizacionog sistema a trenutno se radovi izvode u ulicama Srpske Vojske i Solunska ulica u Bijeljini mogući su nenajavljeni prekidi u isporuci vode u trajanju i do 10 - 12 časova ne samo u ove dvije ulice nego i u svim susjednim ulicama a to su ulice: Potporučnika Smajića, Bogdana Žerajića, Đure Jakšića, Đure Daničića, Prebilovačka, Studenička, Dimitrija Tucovića i Sarajevska. Molimo naše potrošače koji žive na ovim lokacijama da pripreme neophodne rezerve vode za navedene vremenske periode i da imaju razumijevanja za izvođače radova na ovim lokacijama.

Naše Društvo je pojednostavilo procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode. Sve informacije o tome se nalaze na našem sajtu www.bnvodovod.com