Stanišić: Mile Lazarević ostaje na klupi Zvijezde

Mile Lazarević ostaje na klupi Zvijezde 09 i nijedna druga informacija nije tačna, tvrdi prvi čovjek kluba iz Etno-sela Stanišići, Boris Stanišić.

Stanišić: Mile Lazarević ostaje na klupi Zvijezde

U fudbalskim krugovima već mjesec dana kruži priča da je Stanišić nezadovoljan Lazarevićevim radom i da će na njegovo mjesto dovesti nekadašnjeg napadača Vojvodine i Crvene zvezde Miodraga Pantelića. Međutim, Stanišić to demantuje.

- Vjerujte, ne znam odakle dolaze takve informacije. Prvi smo na tabeli, ekipa igra dobro i nema ni riječi o smjeni trenera. Volio bih samo da znam ko to zna informacije koje ni ja ne znam, ali dobro. Na nama je da igramo i guramo po planu, a drugi neka se brinu trivijalnim stvarima - rekao je Stanišić.

Lazarević je prije početka sezone doveden iz zvorničke Drine i dobio zadatak da klub uvede u Premijer ligu. Uporedo se školuje za pro licencu, pa je petnaestak dana proveo u Vogošći na predavanjima.

- Da sam ga htio mijenjati uradio bih to još tada, jer ne bih čekao 15 dana da se vrati. Ovim stavljam tačku na priče o smjeni - podvukao je Stanišić.

Bivši golgeter Pantelić ipak je juče potvrdio da je čuo za priče o dolasku u Zvijezdu ali da u tome za sada nema ništa konkretno.

- Prijatelj sam sa Borisom i u poslednje vreme često dolazim da gledam Zvijezdu 09, pa verovatno otuda te priče. O preuzimanju nismo ništa pričali, ali bih razmislio ukoliko bi stigla takva ponuda. Napravio je odličan posao ne samo za okvire BiH nego i mnogo šire i to bi bio izazov za mene. Poštujem sve što su uradili, gledam kako rade sa mladima i vidim da se radi o zaista zdravoj sredini - rekao je Pantelić.

Zvijezda je glavni favorit za osvajanje titule u Prvoj ligi RS i plasman u Premijer ligu, a bez obzira što se nalazi na prvom mjestu sa četiri boda viška u odnosu na konkurente, Lazareviću se navodno zamjeralo što ekipa ne igra dobro.

- Zadovoljni smo kako se situacija odvija i nema govora ni o kakvim rezovima. Imali smo pehova sa povredama i tek sada smo kompletni, pa očekujem da ćemo igrati još bolje. Prije dva dana smo igrali prijateljski meč sa Veležom, slavili sa 3:0 i odigrali odličnih 90 minuta. Momci odlično treniraju, atmosfera je vrhunska i zaista nema nikakvih problema - rekao je Stanišić.

Mladići Zvijezde igraju omladinsku Premijer ligu i poslije devet kola zauzimaju deveto mjesto uz meč manje.

- Nije nam cilj da u prvoj sezoni napadamo vrh tabele i izlazak u Evropu iako ništa nije nemoguće, jer su razlike male. Ipak, u prvom planu nam je proizvodnja igrača za prvi tim - zaključio je Stanišić.

Blista stadion u Ugljeviku

Stadion u Ugljeviku, prvi koji je dobio UEFA licencu, sada je u potpuno novom ruhu, jer je Boris Stanišić od sredine marta kada je postao vlasnik uložio mnogo novca u njegovo "umivanje".

- To je sada potpuno drugačiji objekat. Postavili smo 350 novih stolica, renovirali prvi sprat zgrade, a još je ostalo da sredimo podlogu. Predstavićemo ga od 8. do 14. novembra na UEFA mini turniru kada ćemo ugostiti Francusku, Andoru, Gruziju i BiH i mislim da ćemo imati šta da pokažemo - rekao je Stanišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA