Bijeljina: Jutarnja temperatura 9, maksimalna dnevna do 12 stepeni

  • BIJELJINA
  • 23. Oct 2017.

U Republici Srpskoj oblačno i kišovito, osjetno svježije a na planinama sa susnježicom i snijegom uz formiranje sniježnog pokrivača. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 9 stepeni, najviša dnevna temperatura vazduha do 12.

Bijeljina: Jutarnja temperatura 9, maksimalna dnevna do 12 stepeni

PROGNOZA VREMENA ZA REPUBLIKU SRPSKU ZA 23.10.2017.

U noći kiša u svim predjelima na jugu i jugozapadu praćena grmljavinom. Ujutro i prijepodne oblačno i kišovito, uz mjestimično obilnije padavine. Prosječno će biti 20 do 30 l/m², lokalno od jugozapada preko centralnih predjela na istok i jug moguće oko 50 l/m².

Popodne padavine na zapadu slabije, umjerene na istoku, a na jugu povremene i pljuskovite. Zbog pada temperature po visini u planinama se očekuje susnježica i snijeg. Postojaće uslovi za formiranje manjeg sniježnog pokrivača.

Duvaće umjeren i pojačan, u Dinaridima i vrlo jak, sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Biće svježe, a temperatura će imati mali dnevni hod.

Jutarnja temperatura vazduha od 5°C do 10°C, na planinama 1°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7°C do 12°C, u višim predjelima oko 2°C, na jugu do 15°C.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA