Veliki uspjeh bijeljinskih karatista u Crnoj Gori

Proteklog vikenda, u organizaciji karate kluba "Bijela - Carine" i karate saveza Crne Gore u Herceg Novom održan je prvi internacionalni karate kup "GRAND PRIX MONTENEGRO 2017".

Veliki uspjeh bijeljinskih karatista u Crnoj Gori

Turnir kao dio manifestacije "Tebi grade", povodom dana Opštine održan je pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi i lokalne TO, a okupio je 66 klubova sa preko 990 učesnika iz Italije, Slovenije, Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Kosova i domaćina Crne Gore.

Bijeljinski karate predstavljalo je pet takmičara članova karate kluba "UNSU" koji su nastupali u osam kategorija i osvojili isto toliko medalja, od toga čak sedam zlatnih i jednu bronzanu.

Zlatne medalje osvojili su:

» Nedić Saša u konkurenciji juniora (76+)

» Nedić Saša u konkurenciji seniora (84+)

» Kalajdžić Sara u konkurenciji mlađih kadetkinja U13 (-44)

» Kalajdžić Sara u konkurenciji kadetkinja (-47)

» Tripunović Jelena u konkurenciji mladjih kadetkinja U13 (-39)

» Gavrilović Marija u konkurenciji mlađih pionirki U9 (-25)

» Gavrilović Marija u konkurenciji mlađih pionirki U9 u katama

Bronzanu medalju osvojila je:

» Kalajdžić Dajana u konkurenciji seniorki (68+)

"Ostvaren je veliki rezultat s obzirom na broj i kvalitet učesnika. Sedam zlatnih i jedna bronzana medalja u osam nastupa rezultat je koji govori dovoljno o kvalitetu rada u našem klubu. Ono što je najvažnije da su ovi rezultati došli pred Školsko prvenstvo Bosne i Hercegovine koje se održava u Tuzli narednog vikenda, a koje je kvalifikacionog karaktera za Školsko Balkansko prvenstvo koje nas očekuje u novembru mjesecu u Novom Sadu. U ime UO kluba čestitamo našim takmičarima na rezultatima koje su postigli a organizatoru turnira se zahvaljujemo na srdačnom i toplom prijemu", rekao je trener UNSU-a, Goran Ivković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA