Usvajanje regulacionih planova za industrijske zone

Na oktobarskom zasjedanju Skupštine grada Bijeljina na usvajanju će se naći prijedlozi regulacionih planova za industrijske zone dva i četiri, čime će se izaći u susret investitorima koji će moći da počnu izgradnju novih poslovnih objekata, najavio je danas predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković.

Usvajanje regulacionih planova za industrijske zone

Na sjednici u ponedjeljak, 30. oktobra, pred odbornicima će biti izvještaj o izgradnji kanalizacionog sistema u gradu koja traje posljednjih 10 godina.

Na dnevnom redu naći će se i izvještaji o poslovanju javnih ustanova Direkcija za izgradnju i razvoj grada i Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj".

Na današnjem međustranačkom sastanku za pripremu narednog skupštinskog zasjedanja iznesen je prijedlog da se obavi i rasprava o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu grada prije proljetne sjetve, kao i o stanju u Banji Dvorovi gdje su radnici u štrajku od 11. septembra.

Marković kaže da će o dopunama dnevnog reda biti riječi na pripremnom sastanku uoči same sjednice Skupštine grada i ističe da svaki od ovih prijedloga mora biti detaljno pripremljen i obrazložen.

On je ponovio da se za stanje u Banji Dvorovi očekuje posebna, tematska sjednica, koja bi trebalo da bude održana kada se dobije saglasnost da će joj moći prisustvovati ministri finansija i trgovine i turizma Republike Srpske, Zoran Tegeltija i Predrag Gluhaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA