Informacija o vodosnabdijevanju za srijedu 10. novembar 2017.

Bolnica Bijeljina

Zbog oklanjanja kvara, priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu i izrade nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:45 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Mihajla Pupina, Beogradska, Račanska u Bijeljini, Savska u Janji i sve ove ulice sa manjim priključnim, susjednim ulicama.

Do prekida u vodosnabdijevanju u ulicama: Mihajla Pupina, Beogradska i Račanska u Bijeljini može doći nešto kasnije ali će u tom slučaju prekid i trajati duže. Takođe, na ovoj lokaciji će se radovi nastaviti i u subotu 11.11.2017. godine.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema a prije svega na lokalitetu između ulica Miloša Obilića sa jedne strane, Živojina Mišića i Beogradska sa druge strane, Solunska sa treće i Dimitrija Tucovića, Arsenija Čarnojevića i Svetozara Markovića sa četvrte strane, uz ulice koje se naslanjaju na ove kao što su Cetinjska, 1. Decembra i Mitra Trifunovića Uče. U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.