Preko 500 "Grobara" na druženju u Bijeljini

Udruženje navijača "Grobari Bijeljina" osnovano je u aprilu ove godine, a osnovna djelatnost Udruženja je popularizacija SD "Partizan", posebno među mlađom populacijom.

Preko 500 "Grobara" na druženju u Bijeljini

To je u dosadašnjem radu dalo značajne rezultate jer je ovo udruženje uspjelo okupiti veliki broj navijača, a kruna polugodišnjeg rada bila je i organizacije manifestacije "Noć Grobara", koja je okupila brojne navijače, simpatizere Partizana u Semberiji, kao i goste iz Beograda koji su došli da uveličaju ovo druženje, a predsjednik udruženja Mladen Nikolić ne krije zadovoljstvo organizacijom ove večeri.

SD Partizan ima brojne navijače širom Evrope ali nekako navijači iz RS su uvijek bili jedni od najbrojnih na svim utakmicma Partizana, a to znaju da cijene u Partizanu što to je potvrdio i potpredsjednik FK "Partizan" Vladimir Vuletić.

"Noć Grobara" uveličali su brojni sportisti Partizana, kako sadašnji tako i bivši, a medju njima tu su bili Ivica Kralj, nekadašnji golman Partizana, Vladimir Mandić, rukometaš ovog kluba, kao i sadašnji fudbaleri dvojica Nemanja Miletića koji su aktuelni igrači FK "Partizan". Ivica Kralj je trenutno predsjednik FK "Mačva" iz Šapca, ekipa koja je uspjela ostvariti plasman u Super ligu Srbije.

Mladi defanzivac fudbalera Partizana Nemanja Miletić oduševljen je atmosferom koja je vladala u Biejljini i istakao zahvalnost navijačima iz Republike Srpske.

Ova manifestacija će biti tradicionalna, tako da će se svake naredne godine okupljati navijači crno bijelih koji će davati podršku sportistima Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA