Informacije o vodosnabdijevanju za 14. novembar

Vodovod Bijeljina
Zbog oklanjanja kvarova i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Filipa Višnjića, Janka Veselinovića u Bijeljini i obje ove ulice sa manjim priključnim, susjednim ulicama, te u naseljima: Blok broj 5 i Blok broj 7. u Patkovači, u Batkoviću i Trnjacima.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema a prije svega na lokalitetu između ulica Miloša Obilića sa jedne strane, Živojina Mišića i Beogradska sa druge strane, Solunska sa treće i Dimitrija Tucovića, Arsenija Čarnojevića i Svetozara Markovića sa četvrte strane, uz ulice koje se naslanjaju na ove kao što su Cetinjska, 1. Decembra i Mitra Trifunovića Uče. U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu www.bnvodovod.com