Pomoć za porodicu Ilić

Gradska organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina, uz pomoć donatora iz Švajcarske, uručila je skromnu pomoć porodici Ilić iz Novog naselja Janja.

Pomoć za porodicu Ilić

Neđo Ilić, demobilisani borac Vojske Republike Srpske i njegova supruga Mitra, nemaju nikakvih mjesečnih primanja, žive zahvaljujući uzgajanju nekoliko koza i zečeva.

- Granje skupljamo iz obližnje šume, kako bi mogli da se grijemo, međutim uvijek se pribojavamo da zima ne potraje duže, jer smo oboje stari i teško nam je da sami to radimo. - izjavio je Neđo Ilić.

- Ovakvu vrstu preživljavanja ne zaslužuju borci koji su stvorili i odbranili Republiku Srpsku. Nadam se da će im ova drva pomoći da lakše prebrode zimu - istakao je Mišo Poletan, predsjednik Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina.

Gradskoj organizaciji porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina obratio je se anonimni donator iz Švajcarske koji je bio voljan da pomogne porodicama koje čak nemaju ni za metar drva pred ovu zimu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA