Delegacija Vlade Srpske danas u posjeti opštini

Delegacije Vlade Republike Srpske boraviće danas u Bijeljini gdje će sa načelnikom ove opštine Mićom Mićićem prisustvovati puštanju u saobraćaj ulice od manastira Sveta Petka u naselju Pet jezera do kružnog toka prema Dvorovima čija je izgradnja koštala 779.725 KM.

Delegacija Vlade Srpske danas u posjeti opštini

Ministri u Vladi Srpske, za izbjeglice i raseljena lica Davor Čordaš, poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Miroslav Milovanović i rada i boračko-invalidske zaštite Petar Đokić, te savjetnik predsjednika Srpske Miladin Dragičević u 11.00 časova prisustvovaće svečanom puštanju u saobraćaj ulice koja povezuje naselje Pet jezera i Dijelove sa Komitskom ulicom u Bijeljini.

Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica realizovalo je ovaj projekat u saradnji sa opštinom Bijeljina. Ministarstvo je obezbijedilo 450.000 KM, a opština Bijeljina 329.725 KM. Izjave za novinare predviđene su u 11.45 časova kod manastira.

Delegacija će se prethodno u 10.30 časova sastati sa načelnikom Mićićem i funkcionerima opštinske administracije. Sastanak će biti održan u maloj sali opštinske Administrativne službe. Načelnik opštine Mićo Mićić i ministar Davor Čordaš uručiće u 12.15 časova porodici Stanković u Janji ključeve od novoizgrađene kuće, koja je nakon požara, izgrađena uz pomoć opštine i Ministarstva. Za 12.30 časova predviđene su izjave za medije, najavljeno je iz Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA