Daruj "Jedan paketić za jedan dječiji osmijeh"

UG Cool poziva sve ljude dobre volje da se priključe novogodišnjoj humanitarnoj akciji pod nazivom "Jedan paketić za jedan dječiji osmijeh".

Daruj "Jedan paketić za jedan dječiji osmijeh"

"Približava se još jedna Nova godina, koju najmlađi uvijek čekaju sa nestrpljenjem radi paketića, koji za njih predstavlja poseban razlog kojem se raduju. Svjesni smo činjenice da mnogo roditelja ne može priuštiti kupovinu novogodišnjeg paketića. Zato vas pozivamo da budete dio ove akcije i da obradujemo mališane iz najugroženijih porodica", navode organizatori i dodaju da se ova humana akcija sastoji iz više akivnosti.

U lokalima Caffe Zen, Caffe Bar Krojač, Concept Caffe, Klub Kodeks, Primo Piano, Pub Dublin, Caffe Paradiso i Robot postavljene su kutije za prikupljanje finansijskih sredstava kojima će se kupiti novogodišnji paketići za mališane.

Korpe za slatkiše se nalazi u Bost Marketima na lokacijama Ledinci, Centar i Intergaj, a ukoliko budete posjetili Konzum u dane vikenda, nemojte zaboraviti da poneki slatkiš ostavite i korpu koja će vas tamo čekati.

"Osim kutija za novac i slatkiše naši sugrađani će biti u prilici da ispred tržnog centra Emporijum, kupe novogodišnje čestitke koje će naši volonteri prodavati po simboličnoj cijeni od 1KM", dodali su u udruženju Cool.

Ukoliko želite i sami donirati novogodišnji paketić, dovoljno je da pozovete 065/204-252

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA