Prijem za rukovodstvo organizacije Crvenog krsta i humaniste

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za rukovodstvo Gradske organizacije Crvenog krsta i osam humanista koji su dobili visoka priznanja Crvenog krsta Republike Srpske.

Prijem za rukovodstvo organizacije Crvenog krsta i humaniste

Mićić je zahvalio ovim ljudima koji pomažu sugrađanima u najtežim situacijama i istakao da pomažući građanima, pomažu i gradskoj vlasti i svojoj društvenoj zajednici.

Dva zlatna i šest srebrnih znakova Crvenog krsta Republike Srpske dobili su humanisti iz Bijeljine Žiko Todorović, Slobodan Pandilovski, Dragorad Vasić, Đorđe Slavinjak, Slavko Novaković, Đorđe Pajić, Milan Simeunović i Muhidin Hujdurović.

Sekretar Crvenog krsta Bijeljine Perica Gligić zahvalio je sugrađanima koji su više od dvije decenije volonteri ove humanitarne organizacije i dobitnici visokih priznanja, naglašavajući da su dobri rezultati postignuti zahvaljujući uspješnoj saradnji sa lokalnom upravom i Centrom za socijalni rad.

U ime nagrađenih, novinarima su se obratili Žiko Todorović koji je 237 puta dobrovoljno dao krv i uspješni privredik Đorđe Slavinjak koji podržava sve humanitarne aktivnosti u lokalnoj zajednici.

"Čast je dobiti priznanje Crvenog krsta Republike Srpske kao humanista, što je moje lično opredjeljenje, kao i firme koju vodim u kojoj se njeguju društveno odgovorne aktivnosti, a zadovoljstvo je da se taj rad u društvu vidi, vrednuje i da je ovim priznanjem i verifikovan", istakao je Slavinjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA