Poziv za učešće u projektu „Ženske ruke – ženski biznis“

Fondacija „Lara“ u saradnji sa SKUD „Janja“ poziva mlade žene (do 35 godina starosti) iz ruralnih sredina sa područja Grada Bijeljina zainteresovane za sticanje novih znanja da se prijave na kurs krojenja, šivenja, tkanja i vezenja koji će biti organizovan u okviru projekta „Ženske ruke – ženski biznis“ .

BIJELJINA

Ovaj kurs ima za cilj da omogući mladim ženama iz seoskih sredina da steknu nove vještine i znanja koja će im obezbijediti bolje uslove za zapošljavanje, kroz afirmaciju i promociju tradicije i kulture Bijeljine i Semberije.

Prijave za kurs možete poslati putem faksa 055 251 696, e-maila [email protected], ili se lično prijaviti u prostorijama Fondacije "Lara" (Beogradska 38, Bijeljina) svakim radnim danom od 8 do 16h.

Prijava treba da sadrži osnovne podatke: ime i prezime, adresa stanovanja, datum rođenja i kontakt telefon.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 055 290 570 ili 065 607 469 (kontakt osoba je Mirzeta Tomljanović).

Poziv je otvoren do 5. februara 2018. godine.

Projekat „Ženske ruke - ženski biznis" provodi se u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) koji finansira Evropska Unija a koji provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).