Bijeljina: Jutarnja temperatura -2, maksimalna dnevna do 12 stepeni

U Republici Srpskoj ujutro pretežno oblačno, mjestimično sa slabom kišom, zatim promjenjivo sa sunčanim intervalima, vjetrovito i ponovo toplije. U Bijeljini u 7,00 časova izmjereno je -2 stepena, najviša dnevna temperatura vazduha do 12.

Bijeljina: Jutarnja temperatura -2, maksimalna dnevna do 12 stepeni

PROGNOZA VREMENA ZA REPUBLIKU SRPSKU ZA 16.1.2018.

Jutro hladno uz mraz i umjerenu oblačnost. Oko rijeka i po kotlinama ponegdje magla. Od zapada, preko jugozapada do juga oblačno uz mogućnost slabih padavina.

Prijepodne brzo premještanje oblačne mase od zapada prema istoku koja će ponegdje dati slabe kratkotrajne padavine, kiše u nižim i snijega u višim predjelima.

Tokom dana toplije uz postepeno jačanje južnog vjetra i smanjenje oblačnosti prvo na zapadu a onda i u drugim predjelima uz sunčane intervale i sunčano vrijeme.

Oblačnije ostaje na jugozapadu, jugu i od centralnih predjela na istok i jugoistok, gdje će i dalje biti s mjestimičnom kišom. Duvaće prvo slab jugo, a tokom dana umeren do jak, u Krajini krajem dana povremeno olujni.

Najviša dnevna temperatura vazduha u porastu, na zapadu toplije istoku hladnije. Biće od 6°C do 12°C, u višim predjelima i na jugoistoku od 2°C.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA