Zdravstveno stanje povrijeđenih djevojčica stabilno

Zdravstveno stanje dvije djevojčice, koje su povrijeđene juče u saobraćajnom udesu u mjestu Peljave u opštini Ugljevik, stabilno je, ali je jedna prebačena u Urgentni centar u Beograd zbog unutrašnjeg krvarenja, potvrdio je Srni načelnik Hirurškog odjeljenja u bijeljinskoj bolnici "Sveti vračevi" Milenko Popović.

Zdravstveno stanje povrijeđenih djevojčica stabilno

"Djevojčice imaju oko 13, 14 godina. Jedna od njih je zadržana na Odjeljenju hirurgije zbog povreda grudnog koša, dok je druga prebačena u Urgentni centar u Beograd, jer je utvrđeno da ima unutrašnje krvarenje", rekao je Popović.

On je dodao da su na Odjeljenje hirurgije nakon nesreće primljeni i lakše povrijeđeni vozač i suvozač vozila koje je prevozilo đake, a koji su nakon pregleda pušteni kući.

Sedmoro lica povrijeđeno je juče u sudaru kombija koji je prevozio djecu u školu i vozila "pežo" na magistralnom putu Bijeljina - Tuzla u mjestu Peljave u opštini Lopare, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 6.30 časova kada je vozač kombija "mercedes" R.Z, koji je prevozio djecu u školu, započeo polukružnu radnju i na njega je naletjelo vozilo "pežo" kojim je upravljao D.R.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 23:00

    14°C
  • 02:00

    13°C
  • 05:00

    13°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

325 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 09. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI